ePUB Zainudin Hashim ó ePUB Mohammed Morsi eBook ↠ ó padreramon.co

[PDF / Epub] ★ Mohammed Morsi ✈ Zainudin Hashim – Padreramon.co Prof Dr Mohammed Morsi ialah seorang hamba Allah SWT yang dikehendakiNya untuk menjadi khalifah pemimpin di bumi Kinanah Mesir Beliau berusaha untuk menghadirkan kembali etika dan ciri ciri kepimpinanProf Dr Mohammed Morsi ialah seorang hamba Allah SWT yang dikehendakiNya untuk menjadi khalifah pemimpin di bumi Kinanah Mesir Beliau berusaha untuk menghadirkan kembali etika dan ciri ciri kepimpinan Nabi Muhammad SAW yang dirindui oleh penduduk negeri Kinanah Mesir bahkan seluruh umat Islam di zaman milenium ini Beliau diharapkan oleh kaum Muslimin untuk menzahirkan firman Allah SWT yang berbunyi Dan Kami jadikan antara mereka itu pemimpin pemimpin yang memberi petunjuk dengan perintah Kami ketika mereka sabar dan mereka meyakini ayat ayat Kami Surah as Sajadah 24Seperti kebia.

Saaan anak anak Mesir yang lain sejak kecil Mohammed Morsi dibawa ibu bapanya ke Kuttab surau Kampung untuk menghafal ayat ayat Al Quran yang disemak oleh seorang Syeikh Kebiasaan itu diteruskan sehingga beliau dapat menghafal 30 juzuk Pada masa yang sama beliau juga belajar pendidikan formal Mohammed Morsi membesar secara kebiasaan bersifat seperti masyarakat desa yang jujur taat beribadat sangat menjiwai nilai nilai agama Islam yang menjadi semangat hidup dan kehidupan keluarganya serta masyarakat desa Mesir pada umumnyaDalam dirinya terdapat sikap beragama yang tegak lurus di.

mohammed pdf morsi mobile Mohammed Morsi EpubSaaan anak anak Mesir yang lain sejak kecil Mohammed Morsi dibawa ibu bapanya ke Kuttab surau Kampung untuk menghafal ayat ayat Al Quran yang disemak oleh seorang Syeikh Kebiasaan itu diteruskan sehingga beliau dapat menghafal 30 juzuk Pada masa yang sama beliau juga belajar pendidikan formal Mohammed Morsi membesar secara kebiasaan bersifat seperti masyarakat desa yang jujur taat beribadat sangat menjiwai nilai nilai agama Islam yang menjadi semangat hidup dan kehidupan keluarganya serta masyarakat desa Mesir pada umumnyaDalam dirinya terdapat sikap beragama yang tegak lurus di.

6 thoughts on “Mohammed Morsi

  1. Damaisuria Damaisuria says:

    ePUB Zainudin Hashim ó ePUB Mohammed Morsi eBook ↠ ó padreramon.co mohammed pdf, morsi mobile, Mohammed Morsi EpubMorsi sosok nama yang mengharumkan nama Ikhwan Muslimin setelah berdekad dekad pergerakan pertubuhan itu dihitamkan oleh


  2. Fatini Zulkifli Fatini Zulkifli says:

    ePUB Zainudin Hashim ó ePUB Mohammed Morsi eBook ↠ ó padreramon.co mohammed pdf, morsi mobile, Mohammed Morsi EpubBetul cakap reviewers Goodreads sebelum ni Buku ini banyak ulang ayat sama naik malas nak baca Tapi aku gagahkan juga baca sampai habis Sia sialah beli lepas tu tak baca Pengulangan ayat tu ada dalam bab 1 2 dan 3 Bab kemudian dari 4 sampai 6 tiada ayat ulang yang melampau lampau This book is quite huge Pendahuluannya panjang yang amat sampai 34 muka surat Dalam pendahuluan tu menceritakan tentang Mesir SAHAJA Takde pun pasal Dr Mohammed Morsi ade la sikit tapi sikit sangat Seawal muk


  3. Mohd Nordin Che Omar Mohd Nordin Che Omar says:

    ePUB Zainudin Hashim ó ePUB Mohammed Morsi eBook ↠ ó padreramon.co mohammed pdf, morsi mobile, Mohammed Morsi EpubGoods book about the biography of Dr Mohammed Morsi Could be improved further if the author delete the repetitive facts and statements


  4. MN Khamis MN Khamis says:

    ePUB Zainudin Hashim ó ePUB Mohammed Morsi eBook ↠ ó padreramon.co mohammed pdf, morsi mobile, Mohammed Morsi EpubPenceritaan susuk insan bernama Morsi sangat kurang berbanding dengan pengulangan isi yang menganggu mood pembaca Tak salah mengulang tapi jangan terlalu banyak seolah unt


  5. Rasydan Fitri Rasydan Fitri says:

    ePUB Zainudin Hashim ó ePUB Mohammed Morsi eBook ↠ ó padreramon.co mohammed pdf, morsi mobile, Mohammed Morsi EpubTidak habis dibaca Sengaja mengemaskini senarai yang sedang dibaca Hanya sampai beberapa mukasurat awal sahaja Masalah


  6. Nani Adila Nani Adila says:

    ePUB Zainudin Hashim ó ePUB Mohammed Morsi eBook ↠ ó padreramon.co mohammed pdf, morsi mobile, Mohammed Morsi EpubCerita kisah detail seorang pemimpin yang didalam hatinya ada agama dan ayat suci AlQuran Kisah bagaimana dari hidup dan didikan kecil hingga dewasaTapi kebanyakan faktanya ada pengulangan


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *